Met meer dan 20 jaar ervaring is Hogo-Groen een ervaren hovenier in Breda en omgeving. Inmiddels hebben we al vele mensen mogen helpen met de aanpak van hun nieuwe tuin, snoeiwerk, gazon of terras. Als hovenier in Breda kunt u ons dus inschakelen voor de meest diverse klussen. Denkt u er al langer na om uw tuin eens onder handen te nemen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wellicht is het dan tijd om Hogo-Groen in te schakelen. Wij laten u weer genieten van uw tuin!

Hovenier Breda en omstreken inschakelen

Als hovenier in Breda en omstreken zijn we op de meest uiteenlopende plekken werkzaam. Van de grotere tuinen in de buitenwijken van de stad, tot en met de kleinere stadstuinen. Daarbij geldt dat wij eigenlijk geen nee kennen. Dankzij onze ervaring weten we als hovenier in Breda precies wat er nodig is om een tuin weer te laten stralen. Kwaliteit en service zijn daarbij doorslaggevend, maar ook onze betrokkenheid bij uw tuinproject. Wat de wensen ook mogen zijn: ons team van hoveniers in Breda gaat geen enkele uitdaging in de weg.

Onze werkzaamheden

Kunt u wel een handje hulp in de tuin gebruiken? Dan kunt u onze diensten inzetten op een groot aantal vlakken. Niet alleen groen, maar ook het straatwerk in en rondom uw tuin pakken we graag aan. Onze verdere werkzaamheden:

  • Tuinaanleg: van ontwerp tot aanplant én onderhoud of renovatie. Inclusief diverse grond- of bouwwerken. Denk aan schuurtjes, terrassen, tuinhuizen op maat of priëlen.
  • Gazon: wij verzorgen en onderhouden graag uw gazon. Zeker als het om grotere vierkante meters gaat die u niet makkelijk zelf kunt uitvoeren.
  • Rioolwerken: ook rioolwerken onder uw tuin zijn voor ons geen probleem. Met een team monteurs en ervaren stratenmakers kunt u, ondanks het Nederlandse weer, blijven genieten van een mooie tuin of gazon.
  • Wortelfrezen: Onderdeel van onze rioolwerken. We sporen blokkades door plantenwortels in het riool op en met een speciale frees zagen we deze plantenwortels door om het riool weer open te maken.

Een complete tuin van A tot Z

Kortgezegd: eigenlijk verzorgen en onderhouden wij uw hele tuin. Het persoonlijke contact en maatwerk is daarbij erg belangrijk vinden wij. Zo opereren we met een vast team dat samen met u een ontwerp bepaalt, een onderhoudsplan van uw tuin opstelt of meedenkt over een ontwerp voor een schuur of tuinhuisje. Op die manier nemen we u al flink wat werk uit handen.

Service gegarandeerd

Heeft u interesse om gebruik te maken van onze diensten? Mooi! Aarzel niet langer en kom vandaag nog met ons in contact. We gaan graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. Ook wanneer u vragen heeft over ons werk, advies zoekt of een vrijblijvende offerte wilt bent u van harte welkom. Dit kan door het online contactformulier op onze website in te vullen, maar u kunt ons ook altijd even bellen op 06 – 10 01 42 89.