Hogo-Groen is een hovenier in Ulvenhout en actief in de regio van Breda. Wij steken graag onze handen uit de mouwen om uw tuin aan te pakken. U kunt ons als hovenier in Ulvenhout of omgeving dan ook voor diverse mogelijkheden inzetten. Denkt u er al langere tijd over na om uw tuin eens onder handen te nemen? Lees op deze pagina meer over de verschillende opties die wij bieden en neem vandaag nog contact met Hogo-Groen. Wij zorgen weer dat u kunt genieten van uw tuin, gazonnetje of terras.

Hovenier Ulvenhout inzetten

Maar wanneer is het nu eigenlijk tijd om een hovenier in Ulvenhout of omgeving in te schakelen? Het antwoord daarop is simpel: als u vindt dat uw tuin een opknapbeurt mag gebruiken of wanneer u uw tuin een ander gezicht wil geven. Allereerst doet Hogo-Groen meer dan het standaard hovenierswerk. Zo leggen wij niet alleen planten aan, maar kunnen we zelfs reparaties aan het riool uitvoeren of een geheel nieuw tuinhuisje bouwen. Als hovenier voor Ulvenhout hebben we dan ook al vele tuineigenaren mogen helpen: van de grotere tuinen tot bescheiden stadstuinen. Niet voor niets onderhouden wij uw tuinen met de nodige passie en, niet onbelangrijk, de juiste kennis op het gebied van planten, terrasaanleg of tuintrends.

Welke klussen voeren we uit?

Hierboven benoemden we het al even, maar u kunt Hogo-Groen voor nog veel meer klussen inschakelen. Een aantal opties waarvoor u ons als hovenier in Ulvenhout of omgeving in kunt schakelen:

  • Tuinaanleg: van het ontwerpen tot het aanleggen, aanplanten en ook het uiteindelijke onderhoud. Wij verzorgen uw complete tuin van A tot Z.
  • Gazon: grasmaaien, kale plekken opnieuw inzaaien of het vernieuwen van de complete grasmat. U kunt ons inschakelen voor allerlei werkzaamheden aan uw grasmat. Hoe groot of klein deze ook is.
  • Bouw- en grondwerken: ook als er groter materieel nodig is, bijvoorbeeld een graafmachine, kunt u gebruikmaken van onze grondwerken. Daarnaast is ook de aanleg of verbouw van een tuinhuis, overkapping of schuurtje bij ons in goede handen.
  • Divers onderhoud: ook wanneer het regenwater niet meer goed wegloopt door een verstopt riool, kunnen wij dit met een speciale frees oplossen. Hierbij worden wortels of andere hindernissen uit uw afvoer en riool verwijderd.

Advies op maat

Iedere tuin is uiteraard anders. Daarom geven we graag advies op maat. Onze ervaren tuinmannen en bestraters weten precies hoe zij uw tuin weer nieuw leven in kunnen blazen of op een moderne of juist klassieke wijze moeten aanleggen. Wilt u na de aanleg liever zelf uw tuin verder onderhouden? Ook dat is geen probleem. We kunnen u hiervoor echter blijven zien van advies.

Meer weten? Neem contact op!

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk en versoepelt de samenwerking tussen u en ons. Daarom zijn wij op een laagdrempelige manier toegankelijk en staan we altijd open voor een vrijblijvende kennismaking. Daarbij kunnen we alvast een kijkje nemen in uw tuin om te zien wat er precies aangepakt moet worden. We zijn zowel via het contactformulier op onze website als per telefoon (06-10 01 42 89) bereikbaar.